/upload_Ahşap-büyük-led-dijital-çalar-saat-erteleme-tarih-pictures/4790_1.jpg 0
/upload_Ahşap-büyük-led-dijital-çalar-saat-erteleme-tarih-pictures/4790_2.jpg 1
/upload_Ahşap-büyük-led-dijital-çalar-saat-erteleme-tarih-pictures/4790_3.jpg 2
/upload_Ahşap-büyük-led-dijital-çalar-saat-erteleme-tarih-pictures/4790_4.jpg 3
/upload_Ahşap-büyük-led-dijital-çalar-saat-erteleme-tarih-pictures/4790_5.jpg 4
/upload_Ahşap-büyük-led-dijital-çalar-saat-erteleme-tarih-pictures/4790_6.jpg 5

Ahşap büyük LED Dijital Çalar Saat, Erteleme, Tarih, Sıcaklık, 12/24Hr Değiştirilebilir Akıllı Sensör Gece Lambası

0 Yorumlar
₺610.05 ₺475.93
Sepete ekle
  • SKU: t4790
İstek Listesine Ekle

Saatler

Etiketler: nespresso çalar saat, teklif akıllı çalar saat, seyahat akıllı çalar saat, seksi çalar saat, ıntertek çalar saat, akıllı çalar saat uyandırma, akıllı saat alarmı, halka akıllı çalar saat, temiz çalar saat, platin çalar saat

LED sıcak beyaz HANELİ EKRAN ÇALAR SAAT: Dijital çalar saat, size 0-45 derecelik görsel bir açıda net ve rahat bir his vermek için doğrudan büyük beyaz rakamla zaman, sıcaklık ve nemi gösterir.12 veya 24 saat ve ℃ veya ℉ sıcaklık formatı kolayca değiştirilebilir.

Akıllı ışık SENSÖRÜ: Saatin arkasında bir düğme var, açılması isteğe bağlı olabilir veya OFF.To Açık, bu saat otomatik olarak yumuşak beyaz ışık verir night.To Kapalı, saat sadece ışık düğmesine bastığınızda 5 saniye daha parlak ışık yakar.Enerji tasarrufu ve geceleri izlemek için uygun, size rahat ve sessiz bir uyku ortamı sağlar.

MODA STİL masif ahşap masa saati: Bu modern çalar saat saf ahşaptan yapılmıştır ve estetik açıdan çekici ve zarif görünmektedir.Bu sadece bir saat değil, aynı zamanda yatak odanız, başucu, kitaplık, TV masası,masa,şömine mantosu, çalışma ve ofisiniz için harika bir dekorasyon.Anne, baba, çocuklar, gençler ve yaşlılar için mükemmel bir hediye.

PİLLE çalışır ve ayarlanması kolaydır: Tüm işlev düğmeleri alarm saatinin arkasındadır .Kullanmadan önce, yaşlılar veya çocuklar için bile ürün kılavuzunu dikkatlice okuyun,çalar saati kolayca ayarlayabilirsiniz .Bu dijital çalar saat 3*AAA 1.5 V Pil gerektirir (Pil dahil değildir).

Sıcaklığı İzleyin: Çocuk odası, yatak odası veya oturma odasındaki sıcaklığı izleyin room.So termostatınızı mükemmel bir yaşam ortamı sağlamak için ayarlayabilirsiniz.

renk: ahşap kahverengi

Malzeme: ahşap

boyut: 13. 8x7. 7cm

Paket içeriği:

1 * Çalar Saat

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

  • Kaynak: Anakara Çin

İnceleme ekle

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak .

Puanınız:

İlgili ürünler