/upload_7-adet-takım-cadılar-bayramı-ahşap-masa-süslemeleri-pictures/441937_1.jpg 0
/upload_7-adet-takım-cadılar-bayramı-ahşap-masa-süslemeleri-pictures/441937_2.jpg 1
/upload_7-adet-takım-cadılar-bayramı-ahşap-masa-süslemeleri-pictures/441937_3.jpg 2
/upload_7-adet-takım-cadılar-bayramı-ahşap-masa-süslemeleri-pictures/441937_4.jpg 3
/upload_7-adet-takım-cadılar-bayramı-ahşap-masa-süslemeleri-pictures/441937_5.jpg 4
/upload_7-adet-takım-cadılar-bayramı-ahşap-masa-süslemeleri-pictures/441937_6.jpg 5

7 adet / takım Cadılar Bayramı Ahşap Masa Süslemeleri Dayanıklı Narin Hayaletler Siyah Kediler Ahşap Işaretleri Tatil Parti Aksesuarları

0 Yorumlar
₺392.74 ₺200.21
Sepete ekle
  • SKU: t441937
İstek Listesine Ekle

Ev Dekorasyonu

Etiketler:

7 adet / takım Cadılar Bayramı Ahşap Masaüstü Süs Zarif Trick-or-Treat Ahşap Süs Tatil Parti Aksesuarları nerg

Ürün Özellikleri:

Özellikler:

1.Paket içeriği: 4 adet manifesto ahşap tabela, yani "MUTLU cadılar bayramı", "HİLE VEYA MUAMELE" PERİLİ İZ ", "SADECE yuhalamak için buradayım" dahil olmak üzere 7 parçalı Cadılar Bayramı katmanlı tepsi dekorasyon seti; ve çeşitli şekillerde 3 işaret, balkabaklı 1 beyaz hayalet, 1 hayalet merdivenlerde bir yarasa ve bir" 31 " kara kedi (desen düzdür).

2.Zengin Cadılar Bayramı Elemanları: Bu Cadılar Bayramı katmanlı ahşap dekorasyon seti, korkutucu bir Cadılar Bayramı partisi atmosferi yaratmak için hepsi cilalı rustik bir görünüme sahip hayaletleri, iskelet kara kedileri, balkabağı yarasalarını ve hile veya muamele bildirilerini birleştirir.

3.Premıum ahşap işaretler: Ahşap malzemeden yapılmış, bu Cadılar Bayramı işaretleri seti güçlü ve dayanıklıdır ve solmaz.Güzel desenler oluşturmak için üstün teknoloji kullanıyoruz.Tüm öğelerin kendileri 3d'dir ve kendi başlarına duracak belirli bir kalınlığa sahiptir.

4.Uygun Boyut: Bu Cadılar Bayramı tabela seti 7-12 cm(Y), 5-10 cm(L) ve yaklaşık 0,5-2 cm kalınlığındadır, tek başına durabilir ve süslemek istediğiniz herhangi bir yere yerleştirilebilir.

5.Benzersiz Hediye: Cadılar Bayramı tepsi seti, arkadaşlar, meslektaşlar, sınıf arkadaşları, çocuklar, kız kardeşler, eşler, ebeveynler için ev dekorasyonu için iyi bir hediyedir, tepsiye yerleştirilebilir, sehpa, mutfak, masa, şömine, sehpa, kitaplık, Cadılar Bayramı partisine iyi bir ektir, ancak ayrıca mükemmel çekim sahne, böylece aileniz ve arkadaşlarınızla unutulmaz bir parti zamanının tadını çıkarabilirsiniz.

Özellikler:

Malzeme: Ahşap

Ürün Boyutu: yaklaşık 5-15 cm yüksekliği

Paket Boyutu:17 * 16 * 7 cm

Ağırlık: yaklaşık 150 g / takım

Notlar:

1. Işık ve çekim açısının etkileri nedeniyle, öğenin gerçek rengi resimde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.

2. Manuel ölçüm nedeniyle, lütfen 1-3 cm ölçüm sapmasına izin verin.Anlayışınız için teşekkür ederiz!

Paket içeriği:

7 adet * Cadılar Bayramı Katmanlı Tepsi Süslemeleri

1, Nakliye Hakkında: Ürünü sipariş ettikten sonra, satın alma işleminizi 3-4 gün içinde göndeririz.Özel gereksinimleriniz varsa, lütfen bize bir mesaj bırakın veya doğrudan bizimle iletişime geçin. 2, İade Hakkında: Mallar nakliye sırasında hasar görürse, 7 gün içinde iade edebilirsiniz.Geri ödeme için başvururken, alıcı satıcıdan onay almalıdır. 3, Toptan ve Dropshipping hakkında: toptan için, biz sadece gelmesi 3-8 gün sürer indirim veya ücretsiz ekspres kargo sunacak.Damla nakliye için, malları doğrudan müşterilerinize gönderebiliriz ve isterseniz bizimle ilgili bilgi bırakmayız. 4, Parselimi nasıl takip edebilirim?: Takip numaranızı kullanarak parselinizi aşağıdaki web sitesinde takip edebilirsiniz: www.17track.net/en (Açmak için tarayıcıya kopyalandı) 5,satın alma koruma süresi bittiğinde ne yapabilirim?: Satın alma koruma zaman tükeniyor, lütfen bize ulaşın ve biz uzatmak için yardımcı olabilir it.So paran benim hesabıma gitmeyecek.

  • Kaynak: Anakara Çin

İnceleme ekle

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak .

Puanınız:

İlgili ürünler