/upload_Liuhuo-kadınlar-kız-performans-yetişkin-jimnastik-pictures/262916_1.jpg 0
/upload_Liuhuo-kadınlar-kız-performans-yetişkin-jimnastik-pictures/262916_2.jpg 1
/upload_Liuhuo-kadınlar-kız-performans-yetişkin-jimnastik-pictures/262916_3.jpg 2
/upload_Liuhuo-kadınlar-kız-performans-yetişkin-jimnastik-pictures/262916_4.jpg 3
/upload_Liuhuo-kadınlar-kız-performans-yetişkin-jimnastik-pictures/262916_5.jpg 4
/upload_Liuhuo-kadınlar-kız-performans-yetişkin-jimnastik-pictures/262916_6.jpg 5

LIUHUO Kadınlar Kız Performans Yetişkin Jimnastik Yarışması Leotard Buz artistik patinaj Elbise dans kostümü Genç Siyah Kırmızı Şarap

0 Yorumlar
₺7 904.31 ₺3 952.16
Sepete ekle
  • SKU: t262916
İstek Listesine Ekle

Sahne ve Dans Giyim

Etiketler: merida elbise buz pateni, lambalar jimnastik, spor salonu artistik patinaj elbisesi, gömlek siyah kırmızı fam, çocuk paten elbise bulmaktan, dondurulmuş artistik patinaj elbisesi, bg buz pateni, sentetik jimnastik, paten elbise siyah, paten elbise gövdesi

Desteğiniz ve güveniniz için teşekkür ederiz!

Burada paten tutkumuz, sizin için ayrıntılı güzellik.

Okumayı seviyorum, ayrıca seyahat etmeyi seviyorum, canlı seviyorum, her güzelin doğumunun tadını çıkarın clothes.It büyük bir sevgi ve çocuk çocuğu ve mükemmel bir idealist.Biz burada garnet artistik patinaj fabrikası mağazasıyız ve tanışıyorsunuz!!!

Çin'in Yeni Bölgesinde temiz ve düzenli bir atölyemiz ve titiz bir iş akışımız var.Artistik patinaj giyim, artistik jimnastik, giyim, dans giyim ve diğer spor sanat giyim tasarımı, üretimi ve toptan ve perakende için ana iş.Kostümleri gerçekleştirmek için zengin deneyime ve tutkuya sahip profesyonel tasarım ekiplerimiz var.Ürünler ülke çapında ve yurtdışında satıldı ve geniş övgü kazandı.

Kadife, iplik, spandeks ve diğer üretimin yüksek elastik dokusuna sahip kumaş, zarif şifon etek, elastik iplik, yüksek elastik kumaş, yıkanabilir, ter, parlak renk, ince işçilik kullanımı, Orta Doğu sondajına varsayılan, kesme yüzeyi 8-12, Pina Pina arenasında size yardımcı olmak için dans et.

Ürünler Göster

Kromatik:

1. Tüm mallar profesyonel fotoğrafçı için fotoğraf sağladı, sistemi ve rengi mümkün olduğunca dikkatlice düzeltin ve gerçek emtia ayarı, fiziksel.

2.Ancak lamba ışığı, ekran rengi sapması, farklı renklerin kişisel anlayışı nedeniyle, objectmight bazı renkli fotoğraflar var, bu sorun emtia kalite sorununa ait değil, gerçek mallarla son renk geçerli olacaktır.

boyut

1. Giysilerimiz birim olarak ' CM ' alır.

2. Boy, kilo ve beden arasında mutlak bir ilişki yoktur. 155 CM yükseklik 168 CM yüksekliği ile aynı boyutta elbise giyebilir

3. Büstü boyutu, boyut seçiminde önemli bir faktördür

4. Personelin büstü boyutunu denemek, görünmez iç çamaşırı giydikten sonraki boyuttur.

5. Doğru boyutu aldığınızdan emin olmak için lütfen satın almadan önce açıklamadaki boyut grafiğimize bakın.Boyutu hakkında emin değilseniz, lütfen bize tam Vücut Ölçümlerinizi (Yükseklik/büstü/bel/Kalça) E-posta ile gönderin, böylece size doğru boyutu nasıl seçeceğiniz konusunda bazı önerilerde bulunabiliriz.

İpuçları: Boyut grafik sadece referans için ölçümler hata ile 1-2 cm, bu normal, değil kalite sorunu, lütfen size?lütfen anlayın.

Farkına varmak:

Sunduğunuz ölçümler cilde yakın ölçümler olarak kabul edilir.

Sizin için uygun bir beden yoksa, bana göğüs, bel, kalça ve çevresi veya gövde ölçümlerinizi söyleyebilirsiniz.Güzel kıyafetlerinizi sizin için uyarlayabiliriz.

Teslim süresi giysi tarzına göre karar verilir, genel stil yaklaşık 7 gündür, karmaşık stil 10-15 gündür, özel durum hariç, lütfen ürünümüzün beklemeye değer olduğuna inanın.

Geri bildirim:

1. Başarılı olmak için müşterilerin memnuniyetine bağlıyız.Bu nedenle 5 yıldızlı olumlu geri bildiriminiz bizim için son derece önemlidir .Bizim öğeler ile tabakalı iseniz, bize olumlu geribildirim için bir dakikanızı ayırın lütfen.

2. Lütfen bizimle iletişime geçmeden önce herhangi bir olumsuz geribildirim bırakmayın.Elimizden geleni yapacağız ve herhangi bir sorunu çözmek için sizinle birlikte çalışacağız.Sorun çözülmezse olumsuz geri bildirim göndermek geç değildir.

  • Marka Adı: LİUHUO'NUN
  • Malzeme: Tayt
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Model Numarası: LH0279'NIN sohbeti
  • Cinsiyet: kadınlar
  • Dans Türü: balo Salonu

İnceleme ekle

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak .

Puanınız:

İlgili ürünler