/upload_Noel-sandalyesi-arka-kapakları-noel-baba-sandalye-pictures/241349_1.jpg 0
/upload_Noel-sandalyesi-arka-kapakları-noel-baba-sandalye-pictures/241349_2.jpg 1
/upload_Noel-sandalyesi-arka-kapakları-noel-baba-sandalye-pictures/241349_3.jpg 2
/upload_Noel-sandalyesi-arka-kapakları-noel-baba-sandalye-pictures/241349_4.jpg 3
/upload_Noel-sandalyesi-arka-kapakları-noel-baba-sandalye-pictures/241349_5.jpg 4
/upload_Noel-sandalyesi-arka-kapakları-noel-baba-sandalye-pictures/241349_6.jpg 5

Noel sandalyesi Arka Kapakları Noel Baba Sandalye Arka Kapakları Meçhul Bebek Noel Dekorasyon Sandalye Yemek Odası İçin Kapakları

0 Yorumlar
₺158.52 ₺77.63
Sepete ekle
  • SKU: t241349
İstek Listesine Ekle

Ev & Bahçe

Etiketler:

Tanım:

2 farklı stilleri Noel sandalye kapakları.Klasik Noel renkleri, Noel Baba kardan adam meçhul oyuncak bebek desenli kırmızı sandalye örtüleri, Noel dekorasyonuna farklılıklar katıyor.Yemek odası için Noel dekorasyonu pürüzsüz hisseder, odanızı daha düzenli ve güzel hale getirir ve eski, hasarlı sandalyelerinize yepyeni bir görünüm kazandırır.

Belirleme:

Adı: Noel sandalye Kapakları

Malzeme: keten

Boyutu: yaklaşık 21.3x19.8in / 54x50 cm

Ambalaj Listesi:

1 x Noel Sandalye Kapak

Not:

Lütfen manuel ölçüm nedeniyle hafif boyut toleranslarına izin verin ve fotoğraftaki aydınlatma, gerçek hayatta olduğundan daha fazla renk farkına neden olabilir.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.【Noel için tasarlandı】 Noel temalı parti dekorasyonu için mükemmel olan Noel sandalyesi Örtüsü parlak renklidir ve partinize daha neşeli bir atmosfer katar.

2.【Boncuklanması Kolay Değil】 Sıcak, yumuşak, cilt dostu keten malzemeden yapılmış, boncuklanması kolay değil.Noel Sandalye Kılıfı kullanımı güvenilirdir ve uzun ömürlüdür.

3.【Koruyucu Klozet Kapağı】 Evinizi dekore etmenin hızlı ve kolay bir yolu.Çıkarılabilir Yemek Odası Sandalyesi Kapakları sandalyenizi tozdan korur, yıkanması ve ütülenmesi kolaydır ve tekrar kullanılabilir.

4.【Basit Temizlik】 Dayanıklı ve uzun süre kullanılabilir.Noel için Sandalye Koruyucusunun temizlenmesi kolaydır, ılık suda yıkayın, hafifçe sıkın, solmaz, boncuklanma yapmaz.

5.【Uygulanabilir Sahneler】 Oteller, düğün ziyafetleri, akşam yemeği partileri, konferanslar, kutlamalar, törenler, ev restoran süslemeleri vb.İçin uygundur.Noel sandalyesi Arka Kapakları mükemmel bir Noel pervanesidir.

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Kullanmak: Düğün Sandalyesi
  • Tarz: Klasik Tarz
  • Desen: İşlemeli
  • Set Türü: NO
  • Malzeme: Polyester / Pamuk

İnceleme ekle

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak .

Puanınız:

İlgili ürünler